알파카입니다. 알파카에 대한 유용한 정보는 다음과 같습니다:
분류: 낙타과에 속하는 포유류
서식지: 남아메리카 안데스 산맥의 고산지대
특징:
주로 털을 얻기 위해 사육됨
부드럽고 따뜻한 털은 고급 섬유로 사용됨
야마와 비슷하게 생겼지만, 크기가 더 작고 털이 더 많음
성격이 온순하고 사람을 잘 따름
식습관: 초식성으로 풀과 건초를 먹음
기타: 페루에서는 알파카 고기를 먹기도 함
Alpacas. Here's some useful information about alpacas
Classification: Mammal in the camelid family.
Habitat: High mountain regions of the Andes Mountains in South America
Characteristics:
Raised primarily for their fur.
Soft, warm fur is used as a luxury fiber
Looks similar to yamas, but smaller in size and more hairy
Mild temperament and good with people
Diet: Herbivorous, eating grass and hay
Other: In Peru, alpaca meat is sometimes eaten